Kermis in Tungelroy

Met stralend weer en een sprankelende sfeer werd de jaarlijkse kermis van Tungelroy op zaterdag 3 juni officieel geopend. De zonovergoten dag zorgde voor een extra feestelijke start van het geliefde evenement. Kermiswethouder Suzanne Winters van de gemeente Weert en wethouder Lizbeth Steinbach waren aanwezig om de opening te verzorgen.

Naast het plezier van de attracties waren ook de knutselwerken van de leerlingen een blikvanger tijdens de opening. De kleurrijke creaties, te bewonderen in een speciale tentoonstelling, getuigden van de creativiteit en het talent van de jonge deelnemers. Met trots en bewondering reikte wethouder Suzanne Winters de prijzen uit aan de winnaars van de kleur- en knutselwedstrijd.

De kermis in Tungelroy, die nog tot en met maandag 5 juni duurt, belooft een weekend vol plezier en vermaak te worden. Naast de bekende attracties zoals de autoscooters, de rups en de draaimolen kunnen bezoekers genieten van lekkernijen en spelletjes. Het kleurrijke spektakel biedt vermaak voor jong en oud.