Auto neemt stukje vangrail mee op verzorgingsplaats A2

2 reacties

Wat een snelle plaspauze moest zijn voor twee dames uit Duitsland, eindigde vrijdagmiddag in een onverwacht incident op verzorgingsplaats Meiberg aan de A2 in Weert. De bestuurster van de auto had het voertuig te dicht bij een loshangende vangrail geparkeerd, met de nodige gevolgen.

De vangrail hing bij een opening naar de vuilnisbak los boven de grond. Tot grote schrik van de dames haakte de vangrail vast in de wielkast van de auto toen ze deze in beweging brachten.

Gelukkig reageerde de bestuurster adequaat en schakelde ze meteen de hulpdiensten in. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat, berger en een aannemer snelden naar de plek van het ongeval. Samen werkten ze nauwgezet samen om de auto en de vangrail met zo min mogelijk schade van elkaar te ontkoppelen.

Hoewel de auto lichte schade opliep, konden de dames na deze bevrijdingsoperatie hun weg naar een garage of bandencentrum vervolgen. Ze hopen dat de garage de nodige reparaties kan uitvoeren, zodat ze samen met hun hondje veilig hun reis naar Domburg kunnen voortzetten.

Bekijk een video: https://youtu.be/Ls-e4Wm-_Oc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties