Cultureel Lint is klaar voor de 12e editie

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
De Volle Vuilkar, te zien op de Nieuwe Markt. (Foto door Lizzy Seijkens)

Cultureel Lint, hét jaarlijkse culturele hoogtepunt van Weert, is verheugd dat het zondag zo ver is. Dit langverwachte evenement, dat de rijke artistieke diversiteit van de stad viert, belooft een dag vol entertainment, kunst en cultuur te worden.

Betoverend programma

Met trots presenteert de organisatie een scala aan boeiende activiteiten en optredens, samengesteld om zowel bewoners als bezoekers van alle leeftijden te betoveren. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een meeslepend programma boordevol muziek, dans, theater, literatuur, tentoonstellingen en nog veel meer.

Cultureel Lint biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met lokale talenten, creatieve kunstenaars en gepassioneerde artiesten van diverse disciplines. Er zijn optredens van lokale bands en muzikanten die het publiek trakteren op een veelzijdigheid aan genres, van jazz en folk tot rock en pop. Daarnaast zullen dansgroepen de podia betreden met dynamische choreografieën en betoverende bewegingen. De straten en pleinen van Weert worden omgetoverd tot een levendig cultureel centrum.

“We hebben er hard aan gewerkt om een programma samen te stellen dat mensen van alle leeftijden en interesses zal aanspreken. We hopen dat dit evenement iedereen zal inspireren om deel te nemen aan de bloeiende culturele scene van de stad.”  – werkgroep Cultureel Lint

Het Cultureel Lint belooft een dag vol ontdekkingen en verrassingen te worden. Iedereen is uitgenodigd om zondag te komen genieten van dit onvergetelijke culturele spektakel. 

Het programma 

Op www.cultureellint.nl/programma staat het actuele programma. Een papieren versie van het programma is te vinden in de middenpagina’s van de laatste uitgave van Weert Magazine en in de brochure op alle speellocaties van Cultureel Lint. Of kom naar het informatiepunt op de Meikoel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie