Brandweer redt poes van schoorsteen

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

Dinsdag rond 11:15 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een reddingsactie in de Groenewoudlaan. Een poes was vast komen te zitten op het dak van een woning en zat angstig miauwend op de schoorsteen. De eigenaresse van de poes maakte zich grote zorgen en schakelde de hulp in van de brandweer.

De brandweer rukte met een ladderwagen uit om het dier veilig te kunnen bereiken. Ter plaatse werden er direct voorbereidingen getroffen om de poes te redden. Gelukkig verliep de reddingsactie voorspoedig. Er werd een reddingsnet mee naar boven genomen, maar die bleek overbodig te zijn.

Met geduld en zorg slaagden de brandweerlieden erin om de poes te vangen en veilig van het dak te halen. De eigenaresse was dolgelukkig toen ze haar huisdier weer in haar armen kon sluiten.

Bekijk een video: https://youtu.be/TKTtD0eV2dw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie