Buitenspeeldag op Moesel belooft een dag vol plezier voor kinderen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op 14 juni organiseert de wijkraad Moesel een buitenspeeldag voor alle kinderen van Moesel en omgeving.

De buitenspeeldag zal plaatsvinden in de speeltuin aan de Johan Willem Frisolaan, waar de wijkraad Moesel een scala aan spannende spellen en attracties zal aanbieden. Kinderen kunnen zich verheugen op springkussens, uitdagende spellen en nog veel meer verrassingen.

Om ervoor te zorgen dat alle kinderen voldoende energie hebben om te spelen, zal er ook gezorgd worden voor lekkere hapjes en drankjes. De vrijwilligers van de wijkraad zullen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en dat de kinderen een onvergetelijke dag beleven.

De buitenspeeldag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Het belooft een geweldige middag te worden, vol avontuur en vriendschap. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement.

Het is belangrijk om te vermelden dat deelname aan de buitenspeeldag op eigen risico is. Om de veiligheid te waarborgen, zal er echter ook EHBO aanwezig zijn.

Kom naar de speeltuin aan de Johan Willem Frisolaan op 14 juni en laat je verrassen door een dag vol plezier en avontuur. Samen kunnen we er een onvergetelijke buitenspeeldag van maken!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie