DESM handhaaft zich in 4e klasse na wedstrijd tegen S.V. Oostrum

Vandaag nam het eerste elftal van DESM het op tegen S.V. Oostrum 1 in een belangrijke wedstrijd om handhaving in de 4e klasse. Op neutraal terrein in Someren-Heide gaven beide teams alles wat ze in zich hadden, maar het was DESM dat uiteindelijk met een 5-3 overwinning aan het langste eind trok.

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los bij DESM. De spelers vierden uitbundig hun behaalde overwinning, wetende dat ze zich hebben weten te handhaven in de 4e klasse. Het harde werk en de vastberadenheid van het team hebben zich uitbetaald.

Met deze overwinning kan DESM vol vertrouwen uitkijken naar het nieuwe seizoen. Ze hebben bewezen dat ze thuis horen in de 4e klasse en zijn vastberaden om ook volgend jaar successen te behalen.