Knuffels de lucht in bij MBC Weert

Plaats een reactie

Het was zondagmiddag weer knuffelbeervliegen bij Model Bouw Club Weert. Zo’n 150 knuffels werden er getrakteerd op een rondvlucht boven het vliegveldje aan de rand van Nederweert.

Ciska was dapper

Eén van de kinderen die haar knuffel even moest missen voor een vlucht in de lucht was de 6-jarige Lisa Aarts. Samen met haar twee jaar jongere broertje Ruben en haar vader Bernd en moeder Jennifer was ze naar het knuffelbeervliegen gekomen.

Ciska, de unicorn van Lisa, kreeg na afloop een heus vliegbrevet. Lisa weet wel waarom haar knuffel dit diploma heeft gekregen: “Omdat mijn unicorn heel dapper was bij het vliegen”.

Tijdelijk afscheid

Sommige kinderen hadden moeite hun knuffel tijdens de vlucht even te moeten missen. “Die waren misschien bang dat hun knuffeltje niet terug zou komen”, zo vertelt Frank Stevens van MBC Weert. “Maar dat is wel gebeurd. Ze zijn allemaal weer netjes op het veld geland”.

In deze video nemen we een kijkje bij het knuffelbeervliegen bij MBC Weert in Nederweert. Lisa vertelt ons waarom ze niet mee kon met haar knuffel Ciska: https://youtu.be/qbwuy8oiV_E.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie