Doe mee met de 60e Mijl van Mares

Plaats een reactie
Archieffoto

Maarheeze – Op zaterdag 29 juli zal er in Maarheeze weer gefietst worden: het jaarlijkse evenement ‘De Mijl van Mares’ viert zijn 60e jubileum. Natuurlijk komen tegen de avond de profrenners voorbij scheuren, maar eerder op de dag zijn er tal van mogelijkheden om zelf mee te fietsen.

De Grote Prijs van de Mijl

Dit is het meest prestigieuze onderdeel voor de hobbyfietsers: die kunnen namelijk de Grote Prijs van de Mijl op hun naam schrijven. Deze wedstrijd is bedoeld voor volwassen renners zonder KNWU-licentie, die gewend zijn om een hoog tempo aan te houden. Als jij doorgaans fietst met een gemiddelde snelheid van 35 km/h of hoger, schrijf je dan in om de GP in de wacht te slepen!

De Grote Prijs van Cranendonck

Deze race is bedoeld voor enthousiastelingen voor wie 35 km/h wat te gortig is. Het is dé kans om je te meten met je wielermaten en andere wielrenners uit Cranendonck en omstreken. Ook voor deze wedstrijd geldt uiteraard dat je geen wielerlicentie hebt. 

Cyclewear ATB-tocht

Als je graag offroad fietst, schrijf je dan in voor de Cyclewear ATB-tocht. Na de gezamenlijke start rijd je eerst een rondje over de Mijl, luid toegejuicht door het publiek. Daarna voert de route je langs wegen en bospaadjes in de omgeving van Maarheeze. Lekker stuiteren, stof of modder happen en moe maar voldaan terug het dorp in rijden, alwaar de festiviteiten nog altijd in volle gang zijn.

Dikke Banden Race

De Mijl van Mares is een evenement voor jong en oud. De jonge garde krijgt het fietsen met de paplepel ingegoten. Tijdens de Mijl van Mares nemen de jeugdigen het tegen elkaar op tijdens de Dikke Banden Race. Dit is een wedstrijd voor basisschoolkinderen; er wordt gestreden in drie leeftijdscategorieën. Je kunt gewoon meedoen op je eigen fiets, en als je geen helm hebt kun je er een lenen bij de organisatie. 

Kort gezegd is er een hoop om voor te strijden bij de Mijl van Mares. Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar www.mijlvanmares.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie