Theater De Borgh Budel presenteert haar nieuwe theaterseizoen

Budel – De nieuwste editie van het Theater Magazine, uitgegeven door Theater De Borgh Budel, zal in de loop van deze week huis-aan-huis worden bezorgd in de gehele regio Cranendonck en Hamont-Achel. Het aankomende seizoen biedt een rijk en gevarieerd programma, uiteenlopend van familievoorstellingen tot cabaret, muziek, film en toneel.

De line-up van artiesten is breed en divers, met namen zoals Christel de Laat, Johnny Kraaijkamp, Earth, Wind en Fire en Neill Diamond. Onze programmering is zorgvuldig samengesteld om aan alle smaken te voldoen en belooft een scala aan ervaringen die variëren van lachen tot verwonderen, genieten tot ontroeren.

Dit seizoen wordt een feest van emoties, amusement en onvergetelijke momenten. Blijf op de hoogte voor de komende shows en mis deze kans niet om de magie van het theater te ervaren.

De verkoop van de passe-partouts vindt plaats op 20 juni en 22 juni van 19:00 tot 21:00 uur in de foyer van de Borgh. Daarna via www.theaterdeborgh.nl. De verkoop van de losse tickets start vanaf 1 juli vanaf 9:00 uur via www.theaterdeborgh.nl.