FC Oda JO 14-1 wint KNVB beker

Algemeen Kampioenen Onger os Reageer 1 min. leestijd

Het voetbalelftal JO 14-1 van FC Oda heeft vanmiddag de KNVB Beker finale 3e/4e klasse gewonnen. In een spannende wedstrijd in Uden versloegen ze FC Ria uit Nieuwstad.

De jongens begonnen meteen sterk aan de finale met een schitterende openingstreffer in de eerste minuut. Het was een spannende wedstrijd, maar door goed samenspel werd de wedstrijd uiteindelijk beslist met een overtuigende 5-1 overwinning voor Oda.

De trainers Arie Umans en Adnan Bouderham waren na afloop dolblij met de overwinning. “Dit is een fantastische prestatie van deze jongens. Ze hebben het hele seizoen hard gewerkt en gestreden voor elke meter. Ze verdienen deze beker, we zijn ontzettend trots op ze.”

Ook aanvoerder Cailan Nouwen kon zijn geluk niet op. “We hebben naar deze wedstrijd toegeleefd en nu hebben we het geflikt.” Onder luid gejuich van de vele meegereisde supporters werd dan ook de beker in ontvangst genomen en kon het feest beginnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie