FC Oda maakt zich op voor de nacompetitie

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Komende zondag staat er een spannende nacompetitiewedstrijd op het programma voor het eerste elftal van FC Oda. De Boshovenaren ontvangen op eigen terrein de vierdeklasser ELI uit het Brabantse dorp Lieshout.

In de vorige ronde was ELI met 4-1 te sterk voor SES. Vanwege de tweede plek in de reguliere competitie was FC Oda vrijgeloot voor de eerste ronde. De winnaar van dit duel strijdt in een allesbeslissende wedstrijd om een plaats in de derde klasse. 

FC Oda roept alle supporters op om massaal naar sportpark De Bosakker te komen om de spelers te steunen in deze cruciale wedstrijd. Ook willen zij graag een speciaal woord van dank richten aan Posno Sport voor het regelen van de trainingspakken.

Praktische informatie

  • Wedstrijd: FC Oda – ELI
  • Datum: 11 juni 2023
  • Aanvang: 14.30 uur
  • Locatie: Sportpark Boshoven

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie