Geslaagde open dag bij Scouting St. Job Leuken-Weert

Foto via Scouting St. Job en Brandon van Son

Op zondag 4 juni werd er bij Scouting St. Job Leuken-Weert een gezellige open dag georganiseerd met als thema ‘Tijd voor avontuur’. Tussen 13.00 en 16.00 uur konden leden, ouders, buurtbewoners en andere nieuwsgierige bezoekers een kijkje nemen bij de vereniging. 

Tijd voor avontuur

Tijdens de open dag is er flink uitgepakt met allerlei activiteiten. Op het hele terrein waren vragen en opdrachten verstopt. De opdrachten bestonden onder andere uit schieten met een hele grote katapult, klimmen op een klimparcours en zoeken naar parels met een zaklamp in een donkere ruimte.

Verder was het mogelijk om even tot rust te komen bij het schminken, bij een van de creatieve activiteiten of bij een knapperend kampvuur. De kinderen die nog extra energie hadden, konden die aan het einde van de middag kwijt bij een groot watergevecht.

Supervrijwilligers 

Deze geslaagde dag werd afgesloten met een bedankje van de ouders aan alle vrijwilligers die er samen voor zorgen dat de jeugdleden wekelijks kunnen genieten van allerlei activiteiten. Niet alleen de enthousiaste (bege)leiders die klaarstaan voor de jeugd werden bedankt, maar ook de magazijnmeesters, het bestuur en alle andere supervrijwilligers die regelmatig een handje komen helpen.

Kom een keer kijken!

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor anderen. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen daarbij de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten.

Scouting St. Job Leuken-Weert organiseert wekelijks leuke activiteiten voor de jeugd. Wil je ook een keer komen kijken bij een van de jeugdgroepen? Of lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te helpen als (bege)leiding of gewoon een klusje te doen op het moment dat het je uitkomt? Kijk dan eens op de website www.scoutingsintjob.nl.