Fietser gewond na aanrijding met politieauto in Ospel

112 Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Ospel – Op dinsdag rond 10:25 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Klaarstraat in Ospel. Op de kruising met de Kreijel werd een fietser geschept door een politieauto.

Het slachtoffer, een fietsster, raakte gewond bij het ongeval. Direct na het incident schoten voorbijgangers en de politie te hulp. De vrouw werd ter plaatse gestabiliseerd door hulpverleners en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Er zal een onderzoek worden ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Om dit onderzoek te kunnen uitvoeren, zal de betreffende kruising enige tijd afgesloten blijven voor verkeer. Politiemensen uit een andere politie-eenheid verrichten onderzoek naar de toedracht.

De politie heeft nog geen details vrijgegeven over de omstandigheden die hebben geleid tot de aanrijding. Het is momenteel niet bekend of er sprake was van spoed tijdens de politieactie of dat er andere factoren een rol hebben gespeeld. Het onderzoek zal zich richten op het achterhalen van de toedracht van het ongeval en het verzamelen van eventuele getuigenverklaringen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/eClk1Ky5-BA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie