Limburg Cup Tafeltennis 2023 in Weert

Op zondag 11 juni is de nationale top van tafeltennissend Nederland te gast bij Sporttak Platform Tafeltennis Limburg in Weert tijdens de strijd om de Limburg Cup Tafeltennis 2023.

Nationale top

Nederlands kampioen Barry Berben en runner-up Kas van Oost, beiden uit Wessem, nemen het op tegen collegespelers in het Nederlands team Gabrielius Camara, Laurens Tromer en Milo de Boer.

Zij worden aangevuld door vier zeer sterke buitenlandse spelers: Cedric Meissner, spelend voor Saarbrücken in de eerste Bundesliga, Lucas Bosbach, uitkomend in de tweede Bundesliga en de Franse toppers Benjamin Fruchart en Bastien du Pont. Rino Alberts uit Limburg, spelend in België, is de tiende speler.

Sporttak Platform Tafeltennis Limburg

Het Sporttak Platform Tafeltennis Limburg (SPTL) ontwikkeld vele activiteiten in de provincie Limburg, voor jong en oud, voor tafeltennis breedtesport en voor parasporters en 55+ doelgroepen via de Old Stars-projecten.

Nu is het de beurt aan de toppers om te laten zien hoe fascinerend en prachtig de tafeltennissport is. Dit is een unieke kans om te genieten van hoogstaand tafeltennis in Limburg. De organisatie is benieuwd hoe de Nederlandse toppers (waaronder Barry en Kas uit Limburg), zich weren tegen internationale sterke spelers.

Praktische informatie

De wedstrijden vinden plaats in Sporthal Aan de Bron, aan de Maaslandlaan 3 in Weert. Vanaf 09.00 uur zijn de spelers in actie te zien tijdens hun voorbereidingen en om 09.45 uur stellen zij zich voor. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. De toegang tot de sporthal is gratis en iedereen is welkom om de spelers te komen aanmoedigen.