Geslaagde tweede Antoniusdag van Stedelijke Harmonie St. Antonius

Zaterdag 3 juni vond de tweede Antoniusdag plaats, georganiseerd door de Stedelijke Harmonie St. Antonius. De festiviteiten begonnen ’s ochtends, waarbij de jubilarissen in het zonnetje werden gezet. Ze werden op feestelijke wijze geëerd voor hun toewijding aan de harmonie. Vervolgens werd het programma voortgezet in de middag, met allerlei spelletjes die de deelnemers met veel plezier samen speelden.

Concert

Het hoogtepunt van de dag was het optreden van de Stedelijke Harmonie St. Antonius voor het Weerter publiek. Vanaf 15.00 uur brachten zij een kort maar indrukwekkend concert, waarbij ze het publiek vermaakten met hun muzikale talenten. Na afloop van het concert was het de beurt aan Jan Doe, een jonge opkomende band uit Weert, om zich aan het publiek voor te stellen.

Theater de Huiskamer

Alle activiteiten vonden plaats in en rondom Theater de Huiskamer, dat als locatie diende voor deze feestelijke dag. Het theater bood een gezellig en zonnig terras waar bezoekers konden genieten van een drankje terwijl ze luisterden naar de muziek. De sfeer was fantastisch en het publiek genoot met volle teugen.

Jong van geest

De Stedelijke Harmonie St. Antonius, het oudste harmonieorkest in Weert, toonde aan jong van geest te zijn. Met eerdere optredens op prominente podia zoals Bospop en de Bosuil, heeft de harmonie een indrukwekkende reputatie opgebouwd.

Meer informatie: sintantonius-weert.nl.

Bekijk een sfeerreportage van het concert.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel