Gewonde bij kopstaart-botsing op Ringbaan-Noord

Vrijdag omstreeks 14:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Ringbaan-Noord in Weert.

Op de kruising met de Laarderweg vond een kopstaart-botsing plaats waarbij twee personenauto’s betrokken waren. De bestuurder van de voorste auto raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De politie heeft getuigen gehoord en doet verslag van het ongeval.

Als gevolg van het ongeval moest de Ringbaan-Noord in de richting van Nederweert naar Weert tijdelijk worden afgesloten. Dit leidde tot enige verkeershinder. Om de beschadigde voertuigen te bergen, werd een bergingsbedrijf ter plaatse geroepen.