Case Packing Systems Stramproy viert 35-jarig jubileum

Algemeen Stramproy Reageer 3 min. leestijd

Stramproy – Case Packing Systems ontwikkelt en produceert sinds 1988 eindverpakkingssystemen voor het secundair verpakken van flexibele verpakkingen alsook vormvaste producten in Amerikaanse vouwdozen, kartonnen trays en kratten of containers. Reeds in 1957 startte Theo Aquarius, destijds onder de naam UVA (Universele Verpakkingsmachines Aquarius), met het bouwen van verticale vorm-, vul-, en sluitmachines.

In 1988 namen zijn kinderen het over onder de naam CPS en gingen zij een stap verder, met het eindverpakken van diepvriesproducten. 35 jaar later is CPS een begrip in het verpakken van diepvriesfriet, -groente, -fruit, -vlees en -vis. Over de hele wereld staan vele casepackerlijnen 24/7 diepvriesproducten te verpakken voor de retailer, grootverbruiker of industrie.

Sinds 2021 valt CPS onder de Zweedse XANO Group Industrial Solutions Business Unit. Elk bedrijf binnen deze Group streeft ernaar marktleider te zijn binnen zijn respectievelijke sector. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn nog steeds de belangrijkste pijlers van de onderneming. Uitganspunt daarbij is dat de klant met de oplossing geld moet kunnen verdienen. Indien de terugverdientijd te lang is, is de oplossing niet goed genoeg en wordt er verder ontwikkeld. Net zo lang tot de oplossing optimaal is.

Deze aanpak heeft CPS beslist geen windeieren gelegd. Het bedrijf heeft zijn verpakkingsmachines continue verder ontwikkeld. Een CP201 verpakt namelijk meer producten dan met de hand verpakt kunnen worden. Het blijft echter niet alleen bij technische en mechanische oplossingen, ook servicegerichtheid staat hoog in het vaandel bij CPS. Dat uit zich in een customer care en performance care programma, dat de gehele productie met de machine monitort en predictie maintenance tools in zich heeft. Overal wordt personeel schaarser en neemt de automatisering noodgedwongen taken over. CPS speelt daar slim op in, met passende casepackeroplossingen.

Om het 35-jarig jubileum van Case Packing Systems te vieren houdt het bedrijf op zaterdag 24 juni een open dag. Tussen 13.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om een bezoekje te brengen aan het bedrijf zodat je verschillende casepacklijnen kunt zien en inzicht krijgt in de toekomst van casepacken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie