Route Truckrun Leudal geactualiseerd

Algemeen Leudal Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (nd3000)

Leudal – Komende zaterdag, op 24 juni 2023, vindt er weer een truckrun plaats in de gemeente Leudal. Ook wordt er op de avond na de truckrun een feestavond georganiseerd en is er de dag erna, op zondag 25 juni, een truckshow.

Deze truckrun komt tot stand dankzij Chauffeursclub Neet Janke mer Planke, vele enthousiaste vrijwilligers en sponsoren die zich inzetten voor de gehandicapten, ouderen en kinderen van het speciaal onderwijs uit de gemeente Leudal.

De route van Truckrun Leudal is recent bijwerkt. De stoet van vrachtwagens start op zaterdag 24 juni om 12.15 uur vanaf het industrieterrein Kelpen-Oler en trekt vervolgens naar Ell, Hunsel, Ittervoort, Thorn, Wessem, Panheel, Heel, Beegden, Horn, Haelen, Roggel, Heythuysen, Baexem en Grathem waarna men weer terugkeert in Kelpen-Oler.

Truckshow op zondag

Op zondag 25 juni vindt er op het terrein van Café-Zaal-Restaurant De Molshoof in Kelpen-Oler een truckshow plaats. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan iedereen de trots van de deelnemende chauffeurs komen bewonderen. Ook is er een optreden van Mike Kanders.

Voor beide dagen geldt dat de evenementen gratis en toegankelijk zijn voor iedereen.

Route zaterdag

Bekijk de geactualiseerde route: https://iwdg.nl/43M92VT (PDF). Let wel: de genoemde tijden in het document zijn benaderingstijden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie