Jacq en Hanneke Verdonck – Jansen vieren diamanten huwelijk

Precies 60 jaar geleden straalde het bruidspaar even hard als zij vandaag weer doen! Op 20 juni 1963 stonden Jacq en Hanneke voor het altaar van de Sint Jozefkerk in Valkenswaard. Destijds was dit een noodkerkje en later werd het een gymzaal. Eerder, op 31 mei van dat jaar, gaven zij reeds voor de wet het ja-woord aan elkaar.

Na enkele jaren in Valkenswaard te hebben gewoond, vertrok het echtpaar met hun zoon Chris en dochter Brigitte naar het geboortedorp van Hanneke, Eersel. Maar toen in 1994 Brigitte met haar man en de kleinkinderen naar Weert verhuisden, twijfelden Jacq en Hanneke geen moment. Het bruidspaar trok ook richting het prachtige Weert. Nu bijna 30 jaar later wonen zij nog altijd zeer gelukkig op de Stellingmolen en willen er nooit meer weg. 60 jaar getrouwd en bijna 30 jaar met veel liefde in het mooie Weert.

Jacq en Hanneke, namens jullie kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van harte gefeliciteerd met dit prachtige diamanten huwelijk!