Jong en oud geniet van Foodstock in Fatimapark

Dit weekend was het Fatimapark in Weert het bruisende middelpunt van het evenement Foodstock, waar jong en oud samenkomen om te genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en livemuziek. Onder een stralende zon vulde de lucht zich met een levendige sfeer en een verrukkelijke geur van diverse lekkernijen.

Foodtrucks in overvloed pronkten met hun smakelijke aanbod, waaronder een scala aan verschillende gerechten. Bezoekers hadden de mogelijkheid om hun smaakpapillen te verwennen op het grootste openlucht terras. Het evenement bood een ware culinaire ontdekkingsreis voor fijnproevers van alle leeftijden.

Naast het gastronomische genot was er ook volop vermaak voor de jongere bezoekers. Een levendige speeltuin met kleurrijke attracties en springkussens bracht lachende gezichten en eindeloos plezier. Terwijl de jeugd zich uitleefde, vonden ouders ontspanning in de schaduwrijke omgeving van het park, genietend van smaakvolle hapjes, verfrissende drankjes, muziek en goed gezelschap


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel