Klimroostreffen in Budel

Budel – In het weekeinde van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli vindt het 22e Klimroostreffen plaats op het evenemententerrein aan de Poelderstraat in Budel. Het Klimroostreffen is een driedaags motor- en triketreffen met als doel om met zoveel mogelijk motorrijders, zijspanrijders en trikers een tourrit te gaan rijden vanuit Budel. Dit gebeurt samen met deelnemers van Stichting De Klimroos, een activiteitencentrum voor mensen met een beperking uit de omgeving Cranendonck.

Programma

Het programma begint op vrijdagavond met de uit Engeland afkomstige tweemansformatie Cuda, die bekende rockcovers ten gehore zal brengen. Op zaterdagavond is het de beurt aan de uit zeven personen bestaande rockcoverband Hillstone, die zijn strepen al verdiend heeft op diverse grote landelijke poppodia.

De traditionele rondrit door de regio met mensen van Stichting De Klimroos start op zondagmorgen om 10.30 uur. De zondagmiddag wordt ingekleurd door karaoke en een optreden van de in Cranendonck wereldberoemde Foute Jongens.

Praktische informatie

Motortoerclub De Cityriders uit Budel nodigt iedereen uit het Klimroostreffen op het evenemententerrein aan de Poelderstraat te bezoeken. De toegang is gratis.

Overnachten behoort tot de mogelijkheden, maar alleen meerijden met de rit op zondagmorgen kan ook. Er wordt vanaf 09.30 uur opgesteld voor de start.

De verwachte doorkomsttijden van zondag 2 juli zijn:

 • Budel-Schoot – 10.30 uur
 • Budel-Dorplein – 10.40 uur
 • Boshoven – 11.00 uur
 • Nederweert – 11.20 uur
 • Ospel – 11.30 uur
 • Maarheeze – 11.50 uur
 • Sterksel – 12.00 uur
 • Heeze – 12.10 uur
 • Leende – 12.18 uur
 • Leenderstrijp – 12.20 uur
 • Gastel – 12.30 uur
 • Budel – 12.35 uur