De wijk Fatima heeft haar eigen biertje

Het proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij stond afgelopen zondag volledig in het teken van de presentatie van een nieuw bier genaamd ‘Beer van Fatima’. Dit speciale brouwsel werd gecreëerd door buurtvereniging Fatima, ter ere van hun 40-jarig jubileum.

Met veel trots en enthousiasme onthulde de buurtvereniging het unieke bier. Leden en vrijwilligers van de buurtvereniging waren de eersten die gisteren het nieuwe brouwsel mochten proeven in het gezellige proeflokaal. De reacties waren positief en het bier viel duidelijk in de smaak.

Naast de onthulling van ‘Beer van Fatima’ was er nog meer te beleven tijdens deze feestelijke middag. Het evenement werd namelijk muzikaal omlijst door het optreden van de populaire band Fiesta Loco. De aanwezigen werden getrakteerd op livemuziek en konden genieten van de gezellige sfeer die het proeflokaal te bieden had.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel