Man opgepakt na overlast op terras in Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy 1 reactie 1 min. leestijd

Zondag heeft de politie een melding ontvangen vanwege overlast op een terras in Stramproy.

Ter plaatse troffen politieagenten een persoon aan die duidelijk onder invloed verkeerde, zo meldt de politie via social media. De man, wiens gedrag voor de nodige onrust zorgde, is uiteindelijk aangehouden wegens openbare dronkenschap.

Gezien de ernst van de situatie en om verdere overlast te voorkomen, besloten de politieagenten de man aan te houden. Hij werd meegenomen naar het cellencomplex in Roermond. Daar zal hij de gelegenheid krijgen om zijn roes uit te slapen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie