Praxis Weert onderdeel van 400 kilometer lange wandeltocht voor KiKa

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto via Depositphotos (GekaSkr)

Van Praxis Groningen naar Praxis Maastricht, via 14 andere Praxis-filialen: het levert een tocht van zo’n 400 kilometer op. Een Praxis-medewerker die al 25 jaar in dienst is bij de bouwmarkt kwam op het idee deze route te wandelen om geld in te zamelen voor het goede doel. Eén van de filialen die hij tijdens zijn tocht bezoekt is het Praxis-filiaal aan de Moesdijk in Weert.

Jubileum

Op 1 juni van dit jaar was Richard van Roozendaal 25 jaar in dienst bij Praxis. Gedurende de jaren heeft hij heel wat voor zijn kiezen gekregen, maar zich altijd gesteund gevoeld door zijn werkgever. Daarom wil hij zijn 25-jarig jubileum op een hele speciale manier vieren.

En dat niet alleen: er zit meer achter de uitdaging die Richard aangaat. Een paar jaar geleden kreeg zijn destijds 10-jarige buurjongetje Jayden leukemie. Eén dag na zijn 11e verjaardag overleed Jayden, uiteraard tot groot verdriet van zijn naasten. Richard heeft dan ook besloten om met zijn wandeltocht aandacht te vragen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Programma

Op dinsdag 30 mei is hij vertrokken met de eerste etappe van zijn loop: de 27 kilometer tussen Praxis Groningen en Praxis Assen. Onderbroken door enkele rustdagen vervolgt hij zo zijn weg langs in totaal 16 Praxis-filialen, om op vrijdag 16 juni te eindigen bij Praxis Maastricht.

Onderweg doet Richard ook het Praxis-filiaal in Weert aan. Op 13 juni wandelt hij van Praxis Helmond naar Praxis Weert. Hier zal hij, net zoals op veel andere plekken, eten en overnachten bij een medewerker van Praxis Weert. De volgende dag, op 14 juni, vertrekt hij vanuit het filiaal in Weert naar Praxis Roermond.

KiKa

De medewerkers van Praxis Weert dragen Richards missie een warm hart toe en zijn al maanden bezig om hem te ondersteunen. Zo is het mogelijk om in het filiaal een donatie te doen en worden klanten bij de kassa geïnformeerd over de wandeltocht voor het goede doel.

Online is de tocht van Richard te volgen via onder andere Facebook en YouTube. Doneren is mogelijk via de actiepagina op de website van KiKa.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie