Programma kermis in Ospel

Algemeen Nederweert Uitgaan Reageer 4 min. leestijd

Ospel – Het laatste weekend van juni breekt aan en dat betekent kermis in Ospel! De Break Dance en de Big Wave zijn dit jaar dé twee uitsmijters. De attracties op het Aerthijsplein draaien van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 juni. 

Nieuwe attracties

De Break Dance staat voor het eerst in Ospel en is splinternieuw. Het is pas de tweede kermis waar deze attractie zal draaien. Wat komt er allemaal nog meer? De Big Wave, autoscooter, rupsbaan, heliswings, trampoline, draaimolen, Runaway Train (buggy’s) en diverse spelvermaak- en eetzaken.

Veel extra’s voor jong en oud

  • Op vrijdag 23 juni draaien diverse attracties hun eerste ronde gratis. 
  • Op zaterdag 24 juni kunnen alle schoolkinderen van Ospel een gratis oliebol (of krentenbol) afhalen bij de oliebollenkraam op vertoon van de speciale bon uit het kermisboekje.
  • Op zaterdag 24 juni is er om 18.30 uur een Meet & Greet met Stitch. 
  • Op zondag 25 juni kun je je leukste of gekste kermisfoto naar de Facebook-pagina van Kermis Nederweert sturen om kans te maken op een fantastische prijs. 
  • Op maandag 26 juni omstreeks 20.00 uur is er een Meet & Greet met Rick (Ferry Somogyi) uit Goede tijden, Slechte tijden. 

Kinderloterij

Ook is er dit jaar weer een kinderloterij én een grote loterij. De loten van de kinderloterij zitten in het bonnenboekje dat uitgedeeld is aan de kinderen van de basisschool en de kinderopvang van Ospel. De loten kunnen tot dinsdag 27 juni 18.00 uur worden ingeleverd in de daarvoor bestemde bus bij de rupsbaan. Clown Desalles zal om 18.30 uur de winnaar bekendmaken.  

Grote loterij

Het lot voor de grote loterij staat in het Gemeente Contact in het Weekblad van Nederweert en is ook te downloaden op de Facebookpagina Kermis Nederweert. Je kunt het lot inleveren tot dinsdag 27 juni 20.00 uur in de daarvoor bestemde bus bij de oliebollenkraam. De trekking vindt even na 20.00 uur plaats bij de oliebollenkraam. Er valt een reischeck ter waarde van € 1.000,00 te winnen. 

Openingstijden

De kermis is open op:

  • vrijdag van 17.00 uur tot 24.00 uur
  • zaterdag van 14.00 uur tot 24.00 uur
  • zondag van 14.00 uur tot 24.00 uur
  • maandag van 14.00 uur tot 23.00 uur
  • dinsdag van 14.00 uur tot 23.00 uur

Verkeersmaatregelen

Van de woensdag voorafgaand aan de kermis om 07.00 uur tot de woensdag na de kermis om 16.00 uur worden het Aerthijsplein en de Onze Lieve Vrouwestraat, ter hoogte van het Aerthijsplein tot aan de kerk, afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. De Onze Lieve Vrouwestraat, wegvak Aerthijsplein-Reijndersweg, is afgesloten op kermisvrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur; vanaf kermiszaterdag om 14.00 uur tot kermisdinsdag om 03.00 uur en van kermisdinsdag 14.00 uur tot de woensdag na de kermis om 13.00 uur. Zoals elk jaar gelden er op diverse wegen parkeerverboden. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

Winacties

Inmiddels zijn er diverse winacties gestart via de Facebookpagina Kermis Nederweert. Op deze pagina wordt ook het laatste nieuws aangekondigd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie