Start kaartverkoop Oktoberfest Weert

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Oktoberfest Weert

Op zaterdagavond 7 oktober vindt in Buurthuis Moesel de 16e editie van het Oktoberfest Weert plaats. Vanaf zaterdag 24 juni zijn entreebewijzen voor dit evenement te koop bij Primera Wouters aan het Oranjeplein, Party-Time aan de Maaspoort en bij de leden van de organiserende Stichting Kei-Sjiek. Entree is € 17,50 p.p., incl. een mooie Oktoberfestpin.

Fantastische happening

Het belooft ook dit jaar weer een fantastische happening te worden met – vanzelfsprekend – grote pullen bier, currywurst en spetterende optredens van Legata’s Lederhosen Power, Marleen Rutten, Patrick Hendrix, DJ Jonne en – last but not least – TONCA, dé feestband van het wilde Zuiden. ‘Stimmung’ gegarandeerd dus.

Nieuwe locatie

Oktoberfest Weert vindt zijn oorsprong in Café de Harmonie en na enkele uitstapjes naar o.a. de Poort van Limburg, De Brouwer en De Bosuil keerde het feest tijdens de coronajaren weer terug op het oude nest. Omdat de ruimte hier toch wel wat beperkt is en de organisatie graag meer bezoekers wil laten meegenieten én ook weer wat grotere bands wil programmeren, is voor deze editie gekozen voor Buurthuis Moesel. Deze zaal wordt voor die dag omgetoverd tot een gezellige Alpen-Stube, volledig aangekleed in Oktoberfestsfeer.

Er is in het Buurthuis Moesel plaats voor zo’n 500 bezoekers, maar ook hier geldt: op = op en voll = toll. Dus…. aufwachen und mitmachen, dabei sein ist nichts verpassen!

Meer info en fotoreportages van voorgaande jaren op

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie