Warm maar gezellig Cultureel Lint

Gisteren vond in Weert de twaalfde editie plaats van Cultureel Lint. Tijdens dit jaarlijkse culturele festival lieten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer.

Cultureel Lint bood een unieke gelegenheid om kennis te maken met lokale talenten, creatieve kunstenaars en gepassioneerde artiesten van diverse disciplines. Er waren optredens van lokale bands en muzikanten die het publiek trakteerden op een veelzijdigheid aan genres, van jazz en folk tot rock en pop. Daarnaast betraden dansgroepen de podia met dynamische choreografieën en betoverende bewegingen. De straten en pleinen van Weert werden omgetoverd tot een levendig cultureel centrum.

Ondanks de warmte werd het evenement goed bezocht. Overal in het centrum waren tal van acts te bekijken. Het Cultureel Lint werd een dag vol ontdekkingen en verrassingen.

Bekijk een video: https://youtu.be/TT9fJRHDj8Y


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel