Spectaculaire acts op Torenfeesten Nederweert

Plaats een reactie 3 min. leestijd

Nederweert – Woensdagavond 12 juli staat in het teken van de Torenfeesten Nederweert. Met een scala aan artiesten die je tussen voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht door smakelijk vermaken. 

Met humor, moderne dans, hilarische zang en curieuze historische feiten op een rijtje. Waar? Lambertushof Nederweert. Je bent welkom vanaf 18.00 uur. Wel vooraf even aanmelden. 

De rode draad van de avond is een overheerlijk diner door Restaurant Bi-j Siem. Dit horecateam zet zich met man en macht in om de gangen op een verrassende manier te serveren.

Leuk voor het hele gezin

De organisatie hoort met regelmaat dat dit diner voor de notabelen van Weert en Nederweert zou zijn. Nou, dat is niet het geval. Dit superleuke theater-belevingsdiner is voor iedereen, voor het hele gezin, jong en oud. Het programma biedt voor alle generaties iets. De jongste gast is 15 jaar. Wie is de oudste?

Laat je vermaken

Wat ook belangrijk is om te weten: het theater-belevingsdiner is niet bedoeld om geld in te zamelen voor de restauratie van de toren. Nee, deze avond is bedoeld om samen in een heerlijke zomersfeer te genieten van heerlijk eten en je te laten vermaken door de artiesten van die avond.

Supertof programma

Een van de artiesten houdt je een spiegel voor, maar dan op papier. De ander zet de toon met toffe hiphop-beats. De hit van de avond is een spectaculaire romantische acrobatiekvoorstelling die z’n weerga niet kent. Nooit eerder vertoond in Nederweert. Laat je verticaal verrassen. 

Leden van Toneelvereniging De Krottepoffers zijn aanwezig om je van de nodige fratsen en grollen te voorzien. Ze willen niet alles verklappen, maar zeker is dat er flink gezongen wordt. 

De commissie Torenfeesten geeft ook graag het podium aan jonge makers om hen te ondersteunen op weg naar professionaliteit. Daarom is de organisatie aangehaakt bij RICK Kunstencentrum in Weert en bij Qwartier77 uit Venlo, een hiphop georiënteerd collectief voor jonge rappers.

Meerdaags event

De Torenfeesten bestaan uit twee avonden. Ook de eerste avond, maandag 10 juli, is aan te bevelen. Maar helaas al vol. Het programma bestaat uit een cultuurhistorische lezing op de historische locatie Rutte Spoak, gevolgd door een bijdrage van de bekende columnist Gerard Kessels, met muzikale omlijsting door Harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind.

Informatie en aanmelden

  • Datum: woensdag 12 juli
  • Aanvang: 18.45 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
  • Locatie: Lambertushof in Nederweert
  • Deelnamebijdrage: € 49,50 p.p. (diner + entertainment)
  • Aanmelden: tot en met 8 juli via [email protected]

Ga voor actuele informatie naar www.torenfeesten-nederweert.nl of de bijbehorende Facebook-pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie