Wat vind jij belangrijke zaken voor vergunningen, toezicht & handhaving?

Plaats een reactie

De gemeente Weert werkt op het gebied van vergunningverlening, toezicht & handhaving (VTH) met een uitvoerings- en handhavingsstrategie voor de periode 2023 tot 2026. Het doel van deze strategie is het prioriteren van de onderwerpen die wij de afdeling Vergunningen, toezicht & handhaving uitvoeren.

Inwoners van Weert wordt gevraagd om input voor situaties en/of onderwerpen waaraan VTH moet werken, zodat dit meegenomen kan worden in de planning. Om deze informatie op te halen staan medewerkers van de gemeente Weert op 24 juni bij de open dag van de Weerter Brandweer, op 28 juni op de weekmarkt in Stramproy en op 1 juli op de weekmarkt in Weert.

Welke onderwerpen hebben extra aandacht nodig?

Loop je al langer rond met het idee dat er op bepaalde onderwerpen meer handhaving of controle nodig is? Of zou je bepaalde procedures voor vergunningen willen veranderen? Laat dat dan vooral weten. Ze zijn benieuwd naar jouw inbreng.

Drie contactmomenten

Er zijn drie mogelijkheden om met medewerkers van de gemeente Weert in gesprek te gaan.

  • Zaterdag 24 juni tussen 11.00 en 16.00 uur tijdens de open dag van de Brandweer Weert, De Savorin Lohmanstraat 8, Weert.
  • Woensdag 28 juni tussen 13.30 en 16.30 uur tijdens de weekmarkt in Stramproy op het Kerkplein.
  • Zaterdag 1 juli tussen 09.00 en 13.00 uur tijdens de weekmarkt in Weert op de Markt.

Niet in de gelegenheid, maar toch een tip, idee of opmerking

Ben je niet in de gelegenheid om bij één van deze momenten aanwezig te zijn, maar wil je toch graag contact met de gemeente Weert. Ga dan naar de website www.weert.nl/onderzoekvth en laat een reactie achter.

Vervolg

Alle opgehaalde ideeën nemen medewerkers van de gemeente Weert graag mee in het nog op te stellen uitvoeringsplan voor de periode 2024 tot en met 2026. De resultaten van de contactmomenten worden in het najaar teruggekoppeld.   

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie