Vrouw schrikt van roofvogel en belandt met scootmobiel in greppel te Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Op donderdag omstreeks 11:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de N280 bij Kelpen-Oler.

Een vrouw reed met haar scootmobiel over het naastgelegen fietspad toen ze plotseling schrok van een roofvogel. Door de onverwachte schrikreactie verloor de vrouw de controle over haar voertuig, waardoor ze in de naastgelegen greppel belandde. Gelukkig raakte ze hierbij niet gewond.

De wegbeheerder van de provincie Limburg kwam ter plaatse om een rijstrook af te sluiten, zodat het verkeer veilig kon passeren. Hierdoor kreeg de berger voldoende ruimte om de scootmobiel uit de greppel te halen. De politie was ter plaatse om te assisteren bij de afwikkeling van het ongeval.