Weert beleeft komend weekend een heleboel gezelligheid

1 reactie

Het belooft een druk, gezellig en vol weekend te worden in Weert. Diverse jaarlijks terugkerende events zorgen voor een feestelijk zomers weekend in de binnenstad. Op metonsinweert.nl vind je de meeste events terug.

Stratenparcours – Guarantee – DJ Jean

Op vrijdag 30 juni organiseert Atletiek Vereniging Weert de Gamma Singelloop in de binnenstad. Daarna zullen verschillende artiesten de zomeravond tot een hoogtepunt brengen met een muzikaal buitenprogramma. Bij Café ’t Swaentje treedt Weerter topband Guarantee op en bij Stadscafé De SooS op de markt blaast DJ Jean de kerk omver. 

Botenrace – Da Vinci – The Brood – U2be

Zaterdag 1 juli vindt de Kiwanis drakenbotenrace plaats op de Werthaboulevard. De zaterdagavond kun je daar afsluiten met allround Weerter coverband Da Vinci of op de markt bij De SooS met tributeband the Brood, een eerbetoon aan de wild romance van Herman Brood, gevolgd door de internationaal geroemde tributeband U2be – The Belgian U2 Experience.

Zomerfestival- Popfestival

Het weekend sluit Weert op zondag af met twee culturele events: de inmiddels traditionele Bantopa Party op de Nieuwe Markt met dans, zang en lekker eten en het familiepopfestival ‘Kruisbestuiving’ in Kasteelpark Nijenborgh met optredens van muziekleerlingen uit de regio.

Hieronder de links naar de events:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie