Compensatie zondag- en weekendtickets Bospop

1 reactie

De organisatie van Bospop heeft de bezoekers bedankt voor hun medewerking, begrip en hartverwarmende berichten als reactie op de afgelasting van de zondag van het Bospop-festival.

Daarnaast heeft de organisatie aangekondigd dat er compensatieregelingen zullen worden getroffen voor degenen die een dagticket voor zondag of een weekendticket voor Bospop 2023 hebben gekocht.

Voor degenen die hun kaarten via Ticketmaster hebben gekocht, zijn de volgende regelingen van toepassing:

  • Indien je een zondagkaart hebt gekocht, ontvang je vóór half augustus een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Je hoeft hiervoor geen verdere stappen te ondernemen.
  • Indien je een weekendkaart hebt gekocht, krijg je vóór half september 1/3de van het aankoopbedrag terug. Ook hiervoor hoef je niets te doen.

De organisatie zal later deze week met een regeling komen voor de afhandeling van gekochte consumptiemunten en hardcopy tickets van bezoekers en gasten. Het maakt daarbij niet uit of de hardcopy tickets zijn gekocht via de Albert Heijn Heerschap-actie, de dagkassa of bij de fysieke voorverkoopadressen in Limburg.

Daarnaast waarschuwt de organisatie dat de consumptiemunten niet geldig zijn tijdens het concert van Guns N’ Roses dat vandaag zal plaatsvinden op het Bospop-terrein.

Voor bezoekers die een terugbetaling willen ontvangen voor hun gehuurde locker, is het mogelijk om een e-mail te sturen naar: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie