26e editie Greep naar de Hoorn in aantocht

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Greep naar de Hoorn in 2022

De Greep naar de Hoorn vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 september 2023. Als vanouds wordt de Greep naar de Hoorn georganiseerd voor het Weerter bedrijfsleven door de gezamenlijke Weerter serviceclubs.

De formule is na 25 edities bekend: een dozijn uitdagende spellen in en rondom Weert, te spelen tussen 9 uur ’s morgen en 16:30 ’s middags, en daarna een feestelijke afsluiting met een hapje & drankje. Dus, als je denkt dat jouw team goed op elkaar is ingespeeld, doe dan een Greep naar de Hoorn.

Teams kunnen zich inschrijven via deze website of door te mailen naar [email protected]. Naast teams kunnen ook goede doelen zich aanmelden. Want daar draait de Greep naar de Hoorn ook om: jaarlijks wordt een aantal lokale goede doelen gesponsord. Mooi toch?

De voorwaarden voor goede doelen zijn (1) dat de aanvraag betrekking moet hebben op een sociaal-cultureel doel in de regio Weert-Cranendonck, (2) dat het om een bijzonder project gaat dat niet met reguliere middelen gefinancierd zou kunnen worden, en, (3) dat het om een concrete zaak gaat waarvoor de Greep naar de Hoorn in een voorkomend geval rechtstreekse facturen kan voldoen.

Goede doelen kunnen zich aanmelden via deze website of door te mailen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie