Kermisconcert Fanfare Concordia en Sillentaler Muzikanten in Leveroy

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Leveroy – Op 7, 8, 9 en 10 juli bruist het weer in Leveroy tijdens de jaarlijkse kermis. Daarbij mag een kermisconcert van Fanfare Concordia niet ontbreken. Het leukste en vrolijkste concert van het jaar. Op zondagmorgen 9 juli vanaf 10.30 uur op het plein tussen café Wetemans en café Oad Leivere.

Programma

’s Ochtends zullen alle geledingen van Fanfare Concordia van zich laten horen, dus geniet je van jeugddrumband de Beat Boys onder leiding van Henk Klaessens, Jeugdfanfare Forever Young onder leiding van Ester Alofs, de Concoriaatjes onder leiding van Edwin Kurstjens, de percussiegroep onder leiding van Guido Pouwels en Fanfare Concordia onder leiding van dirigent Bart Partouns.

Op zondagmiddag zullen de Sillentaler Muzikanten van zich laten horen. Terug van weggeweest en onder leiding van Bart Partouns zorgen zij van 16.00 tot 18.00 uur voor geweldige ‘Stimmungsmusik’ op het plein tussen de cafés. 

Genieten geblazen

Kom gezellig luisteren op het kerkplein op zondag 9 juli vanaf 10.30 uur. Onder het genot van een kopje koffie, een stuk vlaai en (hopelijk) een lekker zonnetje aan de hemel wordt het genieten geblazen. Letterlijk!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie