Al bijna 130 aanmeldingen voor RommelRoute Keent-Moesel

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Enkele weken geleden is de inschrijving gestart voor de RommelRoute Keent-Moesel. Hier wordt al weer volop gehoor aan gegeven. Inmiddels hebben zich al bijna 130 bewoners aangemeld. Deelnemers (bewoners van Keent en Moesel) kunnen zich tot 12 juli a.s. aanmelden.

Rommelroute

De RommelRoute wordt voor de tweede keer door de wijkraden van Keent en Moesel georganiseerd, nadat de eerste editie een enorm succes was. Tijdens de rommelroute kunnen bewoners van Keent en Moesel vanuit hun huis, tuin, oprit of garage tweedehands spullen verkopen. Geen gesleep dus naar een rommelmarkt of koningsmarkt.

De rommelroute zal dit jaar plaatsvinden op zondag 16 juli a.s. van 10.00 tot 17.00 uur in de wijken Keent en Moesel in Weert. Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de RommelRoute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd rondom het veld op Het Dal. Aansluitend aan de RommelRoute vindt er in de wijk Keent een wijkfeest plaats.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op de website www.rommelroutekeent-moesel.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je volledig op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Wil je weten waar nog meer RommelRoutes worden georganiseerd in Weert en omgeving? Kijk dan op www.rommelrouteplanner.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie