Auto botst tegen verkeerszuil en lantaarnpaal op Roermondseweg

Op zaterdagavond vlak na 21.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Roermondseweg.

Bij de rotonde ter hoogte van de Moesdijk bleek een automobiliste via de middenberm tegen een verkeerszuil en lantaarnpaal te zijn gebotst. Mogelijk is wazig zicht de oorzaak van het ongeval. De automobiliste, die bij het ongeval verder ongedeerd is gebleven, werd geadviseerd de huisartsenpost te bezoeken en moest haar rijbewijs tijdelijk inleveren.

Er is een berger opgeroepen om de beschadigde auto af te slepen. Een medewerker van de gemeente heeft de beschadigde verkeerszuil meegenomen en de lantaarnpaal gecontroleerd. Ook zijn er korrels gestrooid om de op het wegdek gelekte olie te absorberen.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat er een ongeval plaatsvindt op deze locatie. Vorige maand moest de betreffende middenberm het ook al ontgelden, toen een eveneens uit de richting van Swartbroek komende automobilist ook al via de middenberm tegen de daar aanwezige verkeerszuil en lantaarnpaal aanreed.