Betoverend orgelconcert in Franciscus Huis Weert

Algemeen Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Archieffoto Franciscus Huis

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol magische muziek en levend erfgoed. Op vrijdag 11 augustus 2023 om 20.00 uur nodigt de Stichting Orgelkring Weert jou uit voor een topconcert van koperensemble en orgel in het Franciscus Huis. Dit concert is een absolute must-see en maakt deel uit van de prestigieuze 32e editie van het Limburgse Orgelfestival, georganiseerd door de gerenommeerde Stichting Orgelvrienden Limburg (SOL).

Gepassioneerde musici

Treed binnen in de wereld van organist Theo Hes en trompettist/arrangeur Jacq Sanders. Deze gepassioneerde musici hebben zich ten doel gesteld om orgel- en trompetspel op een geheel eigentijdse manier te presenteren. Je zult versteld staan van hun unieke interpretaties van bekende werken uit de musical- en filmwereld, die speciaal voor deze avond zijn gearrangeerd.

Franciscus Huis

Het Franciscus Huis Weert heeft een nobele missie: het voormalige kerkgebouw een waardige herbestemming geven door het te gebruiken voor maatschappelijke, educatieve en culturele activiteiten.

Praktische informatie

Toegang tot dit unieke evenement is gratis, omdat de organisatie gelooft dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een vrije gave wordt echter op prijs gesteld om de prachtige traditie van het orgelspel te ondersteunen en toekomstige evenementen mogelijk te maken.

Mis deze betoverende avond niet! Breng je vrienden en familie mee, want dit concert belooft een ervaring te zijn die je niet snel zult vergeten.

Wil je verzekerd zijn van een zitplaats, stuur dan een berichtje naar [email protected].

  • Datum: vrijdag 11 augustus 2023
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Franciscus Huis Weert
  • Toegang: gratis (vrije gave op prijs gesteld)
  • Pauzedrankje aangeboden door Stichting Orgelkring Weert

Bezoek voor meer informatie de website www.orgelkring-weert.nl of neem contact op via [email protected]. De organisatie kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen op deze buitengewone avond vol prachtige muziek en gezelligheid.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie