Bospop waarschuwt (camping)gasten voor naderend slecht weer

2 reacties
Foto via Bospop.nl

Update 10:10 uur – Bospop heeft een dringende waarschuwing uitgegeven aan alle (camping)gasten. Op zondagmiddag en -avond wordt er namelijk mogelijk zwaar weer verwacht, gepaard gaande met zware windstoten. Het KNMI heeft voor morgen ‘code oranje‘ afgegeven.

De organisatie heeft de veiligheid van hun bezoekers hoog in het vaandel staan, met name degenen die verblijven op de festivalcamping. Om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is op de naderende weersomstandigheden, hebben ze een aantal belangrijke richtlijnen gedeeld.

Allereerst wordt campinggasten dringend verzocht om hun tenten stevig vast te zetten. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de tenten goed verankerd zijn, zodat ze bestand zijn tegen de mogelijk sterke windstoten die verwacht worden. Daarnaast wordt geadviseerd om partytenten af te breken, aangezien deze extra kwetsbaar kunnen zijn voor het slechte weer.

Om mogelijke schade aan persoonlijke bezittingen te voorkomen, adviseert Bospop ook om overbodige spullen alvast veilig op te bergen in auto’s. Dit helpt bij het minimaliseren van eventuele verliezen als gevolg van het slechte weer. Verder wordt aangeraden om alle losse spullen op te ruimen, zodat ze niet wegwaaien en potentieel schade kunnen veroorzaken.

Bospop benadrukt dat het belangrijk is om hun communicatiekanalen in de gaten te houden voor verdere updates en informatie met betrekking tot het weer. Meer informatie kun je vinden via: https://www.bospop.nl/noodweer/.

Update 9 juli 10:10u: Er is nog steeds mogelijk zwaar weer opkomst. Bospop monitort de weerssituatie op de voet. De voorspellingen blijven onzeker. Het festivalterrein gaat tot nader order niet om 10:30 uur open. Men onderzoekt alle mogelijke scenario’s.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties