Deze horecazaken pakken extra uit tijdens de braderie

Algemeen Weert 4 reacties 3 min. leestijd

Update za 16:46u – Aanstaande zondag 23 juli vindt de jaarlijkse braderie plaats in de binnenstad in Weert. Tijdens de braderie kun je op tal van terrassen genieten van wat lekkers. Van Du Commerce tot de SooS en van Gotcha tot Antje van de Statie.

Er zijn horecazaken die extra uitpakken, zodat er overal iets te beleven valt. Bekijk hieronder een overzicht:

Café ’t Kruuënke

Café ’t Kruuënke is vanaf 10.00 uur geopend voor een kop koffie of een ander heerlijk drankje. Met muziek op de Oelemarkt, veel gezelligheid en hopelijk een beetje zon maken ze er een gezellige dag van.

Jack’s Pub

Ook de deuren van Jack’s Pub openen aanstaande zondag om 10.00 uur. Daar zorgen Robert Pater en Ronald van der Lee voor de muzikale omlijsting van deze feestelijke dag.

Richard’s Bar

Livemuziek klinkt er eveneens bij Richard’s Bar. Vanaf 14.00 uur ben je welkom in de Beekstraat, waar Andrew Mavin het podium zal betreden.

Muziekcafé De Toeter

Bij Muziekcafé De Toeter maken ze er een feestje van, met het frühshoppen vanaf 10.00 uur en naar eigen zeggen natuurlijk een lekker broodje.

Muntpromenade

Ook bij Lunchroom – Brasserie EKspresZÓ, Café de Harmonie en Taverne De Oude Munt kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. Op de Muntpromenade zal troubadour Ronald Moonen vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur het publiek op straat en terrassen entertainen met zijn muzikale kwaliteiten. Aansluitend hierop zal Ronald bij Café de Harmonie nog een aanvullend optreden verzorgen.

Luncherie wi-j ésj

Bij Luncherie wi-j ésj is als speciale gast Math van Veldhoven uitgenodigd. Daarnaast verzorgt ook Karel Verspaget een optreden. Smakelijk eten!

Fish to Go en Gasterij De Heerlijckheid

Zin in een visje? Dan kun je vanaf 10.00 uur terecht bij Fish To Go in de Langstraat. Speciaal voor de hongerige bezoekers van de braderie openen zij hun deuren extra vroeg. Net als Gasterij De Heerlijckheid aan de Oelemarkt. Ook zij gaan al om 10:00 uur open waar je terecht kan voor een heerlijke lunch, borrel en drankje.

Hoôk 20

Hoôk 20, op de Nieuwe Markt, pakt uit met de hele dag Trance & Dance Classics uit de tijd van de Atmozz en de Zinno. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Aanvang is om 12.00 uur.

Tips

Heb of ken jij nog een horecazaak die uitpakt tijdens de braderie op zondag 23 juli? Tip de redactie dan door een berichtje te sturen naar [email protected]. Interessante tips worden aan dit bericht toegevoegd middels een update.

Update 12:29 uur: Aanvulling Muntpromenade en Hook 20.

Update zaterdag: Gasterij De Heerlijckheid toegevoegd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties