Eerste RommelRoute op Groenewoud

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto van RommelRoute Keent-Moesel ter illustratie

Een paar weken geleden is de aanmelding begonnen voor de eerste RommelRoute op Groenewoud. Wijkbewoners hebben nog tot 28 augustus om zich aan te melden.

Programma

De RommelRoute wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Wijkraad Groenewoud in samenwerking met vrijwilligers. Tijdens de RommelRoute kunnen bewoners van Groenewoud hun tweedehands spullen verkopen, rechtstreeks vanuit hun huis, tuin, oprit of garage. Dus geen gedoe met het slepen van spullen naar een rommelmarkt of koninginnenmarkt.

De RommelRoute zal plaatsvinden op zaterdag 2 september a.s. in de wijk Groenewoud van 11.00 uur tot 16.00 uur. Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de RommelRoute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op de website https://rommelrouteplanner.nl/rommelroutegroenewoud. Hier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, om volledig op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten waar nog meer RommelRoutes worden georganiseerd in Weert en omgeving? Kijk dan op www.rommelrouteplanner.nl voor meer informatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie