Ik ga op vakantie en neem mee… de nieuwe WdG app

Plaats een reactie

Vandaag is voor velen de langverwachte zomervakantie van start gegaan! Of je nu geniet van zon, zee en strand of jezelf onderdompelt in een avontuurlijke ontdekkingstocht, één ding is zeker: met de WdG app hoef je geen heimwee naar Weert en omstreken te voelen.

De gloednieuwe versie van de app is nu beschikbaar in zowel de Apple Store als de Google Play Store, en het beste nieuws? Hij is helemaal gratis! Deze app is mogelijk gemaakt dankzij de adverteerders van WdG.

Nieuwe functies

Naast talloze technische verbeteringen die de app nog beter en soepeler laten functioneren, zijn er ook een paar opvallende nieuwe functies toegevoegd. Eén van de langverwachte wensen van WdG-bezoekers is in vervulling gegaan: het filteren van 112-berichten, overlijdensadvertenties en (product)waarschuwingen. Dus als je op je vakantieadres (of waar dan ook) geen behoefte hebt aan berichten in deze categorieën, kun je ze nu eenvoudig uitschakelen via de optie Meer > Nieuwscategorieën.

En dat is niet alles! Het vernieuwde tipformulier stelt gebruikers in staat om nog gemakkelijker nieuwsberichten te delen. Duizenden mensen profiteren dagelijks van jullie waardevolle tips, dus blijf ze vooral doorgeven. Met de nieuwe knoppen kun je nu ook direct een berichtje via WhatsApp sturen of een verloren of gevonden voorwerp melden.

Feedback

We zijn ervan bewust dat er een oneindige variëteit aan telefoons, tablets en besturingssystemen bestaat, en hoewel de app zorgvuldig is getest, kan er altijd iets zijn wat nog verbetering behoeft. Mocht je dus iets tegenkomen dat niet goed werkt of heb je een idee voor een nieuwe functionaliteit, laat het vooral weten via de app of het contactformulier op de website.

WdG blijft je natuurlijk op de hoogte houden van het laatste nieuws, en mocht je binnenkort vertrekken op vakantie, wensen ze je alvast veel plezier! Oh, en laten we niet vergeten Inova uit Meijel te bedanken voor het bouwen van deze app! ?

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie