Kermis Maarheeze 2023

Algemeen Cranendonck Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (daseaford)

Maarheeze – De kermis in Maarheeze start dit jaar op zaterdag 15 juli en duurt tot en met dinsdag 18 juli. Burgemeester Van Kessel opent het spektakel om 19.00 uur op een feestelijke manier met ondersteuning van het gilde St. Joris en St. Barbara. 

Genoeg te beleven

Op de kermis kun je een ritje maken in de American Trip, de Vulcano-power, de mini-cars of de draaimolen. Of misschien waag je je aan de grijpkranen, de pusher, het vuilnisbakkenspel, de schiettent of het lijntrek-bussensportspel? Ook aan de innerlijke mens is gedacht: zo kun je genieten van heerlijke oliebollen bij de gebakkraam en zijn er suikerspinnen en snoepjes in alle soorten en maten te krijgen.

Op kermismaandag komen Pikachu & Bing van ongeveer 17.30 tot 20.00 uur kermis vieren. Op kermisdinsdag kun je de Vrolijke draakjes ontmoeten tussen 17.30 en 20.00 uur. 

Wegafzetting

De Stationsstraat in Maarheeze zal vanwege de opbouw van de kermisattracties vanaf woensdag 12 juli gedeeltelijk worden afgesloten met wegafzettingen. Het verkeer zal tijdelijk worden omgeleid. 

Afval

Tijdens de kermis vraagt de gemeente de bewoners aan het kermisterrein de PMD-zakken (op maandag 17 juli) en de GFT-containers (op dinsdag 18 juli) bij de wegafzetting(en) te plaatsen in plaats van voor hun woning. Zorg er hierbij voor dat je container goed herkenbaar is. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie