Weerter illusionist Nigel Otermans presenteert nieuwe show

Plaats een reactie

De 21-jarige illusionist Nigel Otermans uit Weert zal deze zomervakantie nieuwe illusieshows gaan geven in het Openluchttheater Valkenburg. Na het succes van de afgelopen jaren, waarin Nigel en zijn team uitverkochte shows hebben gepresenteerd, komen zij dit jaar terug met een splinternieuwe show. Dit jaar zijn er twee showdagen waarop hij samen met zijn team, met onder andere operazangeres Floor Bosman, een show vol spektakel en nieuwe illusies laten zien 

Verhaal

“Ik vind het altijd leuk om een verhaal te vertellen met mijn magie. Dit jaar pakken we groots uit met het thema tijdreizen – we hebben daarom meer dan 30 kostuums en veel nieuwe illusies in de show zitten”, zegt Nigel.

De show begint als Nigel een mysterieuze kist in zijn bezit krijgt. Deze kist blijkt niet zomaar een illusie te zijn, maar een echte tijdmachine. Hij reist door het verleden; naar de middeleeuwen waar goochelen ten strengste verboden was en naar de jaren vijftig, toen het variété zijn gloriejaren beleefde. Ook reist hij naar de toekomst. “Maar uiteindelijk is het mijn taak om weer in de juiste tijd terecht te komen”, aldus Nigel.

NK

In oktober 2022 deed Nigel met zijn team mee aan de NMU goochelwedstrijd. Door een jury bestaande uit onder andere Hans Klok werd hij met zijn team uitgeroepen tot ‘Nederlands Kampioen Illusionisme’. Hierna was Nigel te zien bij o.a. Talkshow Beau: https://www.youtube.com/watch?v=sy8Xeu6aIEM.

Dit jaar staan hij en zijn teamgenoten maar twee keer in het openluchttheater in Valkenburg. De shows zijn op zondag 30 juli om 19.15 uur en woensdag 2 augustus om 19.15 uur. Ga voor meer informatie naar www.nigelotermans.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie