LEGO Maïsdoolhof bij IJsboerderij Gommers in Nederweert-Eind

2 reacties

Nederweert-Eind – Wil je in de vakantie er lekker op uit maar ook met LEGO® bezig zijn? Dan heeft ToyPro uit Nederweert de oplossing. Dit jaar heeft ToyPro in samenwerking met IJsboerderij Gommers namelijk een Maïsdoolhof: een LEGO-doolhof. Je vindt het LEGO Maïsdoolhof van ToyPro bij IJsboerderij Gommers op Eind 40, in Nederweert-Eind. Binnenkort is de maïs hoog genoeg om het doolhof te openen.

In het Maïsdoolhof is een puzzeltocht uitgezet. Heb je alle antwoorden kunnen vinden, dan krijg je sowieso een LEGO cadeautje. Daarnaast maak je elke week kans op een weekprijs en raad jij hoeveel LEGO blokjes gebruikt zijn in de LEGO ijscoupe, dan maak je ook nog kans op de hoofdprijs, een goed gevulde LEGO Rugzak t.w.v. maar liefst €150,-.

Openingstijden

Het maïsdoolhof zal naar verwachting op zaterdag 15 juli 2023 open gaan. De IJsboerderij is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10:30 tot 20:30. Maar of je het doolhof in kunt, dat heeft met het weer te maken. Is het namelijk te warm, dan zal het doolhof niet toegankelijk zijn. Dit omdat de temperatuur in het doolhof nog net wat hoger is. Kijk daarom voordat je langs wilt komen eerst even op de Facebook pagina van IJsboerderij Gommers of op de Facebook pagina van ToyPro. Hier kan je altijd terugvinden of die dag het doolhof open is.

Toegangsprijs

Een puzzelboekje voor het doolhof kan je verkrijgen aan de IJskiosk bij de IJsboerderij en kost voor volwassenen € 3,50 en voor kinderen € 6,50. Dit is voor de kinderen inclusief ijsje, popcorn, ranja en presentje. Het doolhof is alleen toegankelijk voor kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Genieten op het terras

Ben je klaar met het doolhof of wil je gewoon nog lekker genieten van het zonnetje en de speeltuin dan ben je van harte welkom op het terras. Hier kun je nog lekker genieten van een hapje of een drankje en de lekkerste ijscoupes.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties