Overleden persoon aangetroffen op spoorwegemplacement

2 reacties

Op zaterdag rond 6:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een calamiteit op de Statieberg in Weert. Op het spoorwegemplacement (rangeerterrein) tussen het NS-station en de Louis Regoutstraat werd een overleden persoon aangetroffen.

De politie arriveerde als eerste op de locatie en schakelde direct een team van de Forensische Opsporing (FO) in om de doodsoorzaak te onderzoeken en eventuele aanwijzingen te verzamelen. Om het onderzoek ongestoord te kunnen uitvoeren werd de brandweer opgeroepen ter ondersteuning.

De brandweer plaatste een zichtscherm rond het gebied waar het lichaam werd aangetroffen, zodat het niet zichtbaar was voor mensen op het station. Daarnaast werd een hek losgeknipt om de politie voldoende ruimte te geven om haar onderzoek zorgvuldig uit te voeren.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld en wat de omstandigheden van het overlijden zijn. Het treinverkeer ondervindt geen hinder door het incident.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties