Politie doet onderzoek naar stoffelijke resten in Horn

Horn – Update 19:08u – Op donderdagmiddag is er een lugubere ontdekking gedaan langs het kanaal naast de Roermondseweg in Horn.

Een voorbijganger trof daar iets verdachts aan op de oever tussen het kanaal en de dijk. De politie Leudal kwam ter plaatse en beoordeelde dat het mogelijk om stoffelijke resten ging. Direct werd de hulp ingeroepen van het team Forensische Opsporing.

Vervolgens werd er met een grootschalig onderzoek gestart om de aard en herkomst van de resten te achterhalen. Zo zal men bijvoorbeeld moeten vaststellen of het om dierlijke of menselijke overblijfselen gaat.

Update: Onderzoek heeft uitgewezen dat de stoffelijke resten van een dier zijn. Het beest was in een zak verpakt. Forensische Opsporing heeft nauwkeurig onderzoek gedaan. Het onderzoek naar het gevonden dier zal een vervolg krijgen, zo meldt de politie.

Bekijk een video: https://youtu.be/3Wb3p1sk9Uo