Zwaargewonde na botsing tegen boom op Gemeentebos in Grathem

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Grathem – Op donderdag omstreeks 14:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ernstig eenzijdig ongeval op het Gemeentebos in Grathem.

Een auto raakte van de weg en botste hard tegen een boom, waardoor het voertuig zwaar beschadigd raakte. De bestuurder kwam beklemd te zitten. De brandweer kwam snel ter plaatse en zette zich in om het slachtoffer te bevrijden.

Tegelijkertijd werd er een traumahelikopter gealarmeerd, die met het Mobiel Medisch Team aan boord in een nabijgelegen akker landde. De medische professionals van het MMT boden ter plaatse ondersteuning aan het ambulancepersoneel, om ervoor te zorgen dat het slachtoffer zo snel en stabiel mogelijk naar het ziekenhuis vervoerd kon worden.

Nadat het slachtoffer bevrijd was uit de auto, werd deze met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling. De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie doet momenteel onderzoek.

Vanwege de afhandeling van het ongeval en het politieonderzoek is de betreffende weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het is voorlopig onbekend hoelang deze afsluiting zal duren.

Bekijk een video: https://youtu.be/7rC-CCOepTQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie