Stroomstoring op Laar

Algemeen Dorpen Laar & Hushoven Storingen Reageer 1 min. leestijd

Iets voor het middaguur heeft woensdag een stroomstoring plaatsgevonden in het dorp Laar. De storing in het elektriciteitsnet is bekend bij Enexis en monteurs zijn aangestuurd om het probleem te verhelpen.

Vooralsnog is onbekend wat de oorzaak van de storing is. Bij Enexis staat aangegeven dat postcode 6003NS is getroffen door de stroomstoring. Dat is de Sint Sebastiaanskapelstraat. Maar mogelijk betreft het meer adressen omdat de storing nog in onderzoek is.

De actuele status kun je raadplegen via deze pagina: https://www.enexis.nl/storingen-en-onderhoud/weert/25843231

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie