Tennis, padel, spanning, spektakel en gezelligheid bij TPC Boshoven

Algemeen Sport Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Aankomende zaterdag 22 juli gaat het jaarlijkse Klaverblad Boshoven Open weer van start. Ondanks de lichte afname van het aantal tennissers, heeft de toevoeging van padel sinds vorig jaar voor een recordaantal van 171 inschrijvingen en 273 spelers gezorgd. Van zaterdag tot en met volgende week zondag zullen bijna 300 wedstrijden worden gespeeld op sportpark Boshoven.

Als je niet deelneemt, kom dan gerust een kijkje nemen tijdens dit altijd gezellige evenement. Het paviljoen en terras zijn gedurende het hele evenement geopend.

Vrijdag

Op vrijdagavond 28 juli staat er een speciale feestavond op het programma, niet alleen voor de deelnemers van het toernooi, maar ook voor alle leden en iedereen die zin heeft in een mooie avond met livemuziek verzorgd door de coverband “No Way Out.” TPC Boshoven-lid Dave Beeren zal tijdens de pauzes en na het optreden heerlijke muziek van allerlei genres uit de luidsprekers laten knallen.

Zaterdag

Op zaterdag 29 juli en zondag 30 juli worden de kwart-, halve- en finales gespeeld, wat altijd zorgt voor spannende wedstrijden. Kom de deelnemers in verschillende categorieën aanmoedigen, zodat ze nog meer hun best doen om kampioen te worden in hun categorie.

Zondag

Op zondagmiddag 30 juli trakteert de hoofdsponsor, net als voorgaande jaren, op iets lekkers om de honger te stillen. Eerder werden ijs en stroopwafels uitgedeeld, dus laat je verrassen wat het dit jaar zal zijn.

Op zondagmiddag staan ook de halve finales en de grote finale van het P100 padeltoernooi op het programma. Deze categorie wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, en hieraan doen acht koppels van het hoogste niveau in Nederland mee. Mis het niet, want dit belooft ook een enorm spektakel te worden!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie