Tensor Turnen 20 jaar: Een dag vol spectaculaire beweging en plezier

Plaats een reactie

Gisteren was het groot feest bij Tensor Turnen in Weert, aangezien de turnvereniging haar 20-jarig jubileum vierde. De dag stond bol van spectaculaire bewegingen, huldigingen, een indrukwekkende demo en een levendig minifestival.

De feestelijke clubdag vond plaats in en rond de sporthal op het HQ-terrein. Na een reeks huldigingen begon de langverwachte spectaculaire demonstratie. Het publiek werd getrakteerd op adembenemende acrobatiek en indrukwekkende gymnastische vaardigheden. Het harde werk en de toewijding van de turners waren duidelijk zichtbaar, en het publiek beloonde hen met een luid applaus.

Na afloop van de demo verzamelden alle aanwezigen zich voor een gezellig samenzijn. Het terrein naast de sporthal was omgetoverd tot een minifestival. Een frietkar was aanwezig om heerlijke frietjes en snacks te serveren, terwijl een bar voor verfrissende drankjes zorgde. Een enthousiaste DJ zorgde voor de juiste sfeer met leuke muziek. Bovendien waren er verschillende kraampjes opgesteld waar bezoekers konden deelnemen aan leuke activiteiten.

Voor meer informatie over Tensor Turnen kun je terecht op hun website: www.tensorturnenweert.nl.

Bekijk een video: https://youtu.be/gEn58901Djk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie